werving art2

Iedereen kent het wel: een buurvrouw die een bijzonder kopje in de vitrinekast heeft staan of een oom die een heel mooi erfstuk heeft. Maar u heeft vast ook iets bijzonders in uw bezit wat u dierbaar is en waar u een herinnering of verhaal bij heeft? Een voorwerp wat een bijzondere plek inneemt? Of misschien heeft u wel een vreemd of grappig object, waar u de herkomst niet van kent en ook geen idee heeft wat het is?


Wat ontzettend jammer is het dan, dat deze geweldige voorwerpen niet voor een groter publiek zichtbaar zijn. Daar willen wij met deze tentoonstelling verandering in brengen.


HEEFT U ZO’N GEWELDIG VOORWERP IN HUIS?


Stuur het in via deze website en wellicht wordt het opgenomen in onze tentoonstelling ‘De Wonderkamer van Kampen’. Op deze website zijn alle inzendingen te zien, waardoor er ook hier een ‘Wonderkamer’ ontstaat. De Wonderkamer van Kampen bestaat uit voor u bijzondere, persoonlijke voorwerpen, van oud tot nieuw, van kunst tot geen kunst, gelinkt aan Kampen of helemaal niet gelinkt aan Kampen. Samen maken we de Wonderkamer!

 

Kinderen en jongeren zijn eveneens van harte uitgenodigd om hun mooiste, meest gekoesterde voorwerp in te sturen.
De tentoonstelling is van 15 december t/m 3 februari 2019 in het Stedelijk Museum Kampen te zien.